English as a Second Language, курси размовної англійської мови

Курси розмовної англійської мови «English as a Second Language» — це навчання за новою унікальною методикою, яка довела свою ефективність у багатьох країнах.

В основі програми курсу «ESL» лежить поняття про те, що вивчати англійську мову можна так само, як ми вивчили нашу рідну мову. Спочатку повторювали слова, потім речення, а потім і цілі фрази. Скільки граматики Ви знали за 3 роки? А в 6 років? Не так уже й багато, і, тим не менш, ви вільно могли висловлювати свої думки та розуміти оточуючих.

Чим відрізняються наші курси англійської мови від інших?

  • Розмовна практика складає 80% часу занять, це дозволить вам навчитися говорити та розуміти англійську мову, а не лише засвоїти теоретичний матеріал. Ви будете постійно спілкуватися, тренуючи та розвиваючи свої навички.
  • У нас працюють професійні викладачі. Чим вони є унікальними? Тим, що вони вміють вчити людей говорити англійською, а не лише зрозуміло пояснюють теорію. Спеціально для цього, всі викладачі проходять додаткову програму навчання, що виходить за рамки всіх інститутських програм!
  • Результати з перших уроків: Вам не доведеться чекати 4-6 місяців, поки ви щось зможете розповісти. Ви почнете говорити починаючи з першого заняття.
  • Практика – найкращий спосіб засвоїти англійську! Запишіться на безкоштовний пробний урок і ми покажемо вам, як це зробити, навіть якщо ви не знаєте жодного англійського слова.

Фотогалерея

Видео

vkl