Академія професій майбутнього

Високі технології еволюціонують дуже швидко, і сьогодні в цій галузі спостерігається велика потреба у класних фахівцях. За креативно та нестандартно мислячими IT-менеджерами з базовими знаннями в галузі інженерії, архітектури, природознавства – майбутнє сучасного суспільства.

«Математика? Фізика? Ой, це ж нудно та складно! І взагалі, це доля зануд та «ботанів», які годинами сидять за шкільними підручниками!» – скажете ви. І глибоко помиляєтесь. Справа в тому, що сучасна система шкільної освіти не еволюціонує з необхідною швидкістю, способи викладання та багаж необхідних знань існують приблизно на тому ж рівні, що й десятки років тому. Адже сучасні технологічні виробництва вимагають зовсім іншого підходу та мислення. Як підготувати таких фахівців?

Академія Професій Майбутнього – вже сьогодні дає вам знання, які знадобляться завтра.
Прищепити любов до природних і точних наук застарілими методиками неможливо. Скоріш, зачатки схильності підлітка до математики, фізики, інформатики можна лише загальмувати ретро-підходами у викладанні.

Відкрито курси з програмування для дітей, які прагнуть:

  • мислити вільно, креативно, аналітично;
  • отримати максимум знань та навичок;
  • ставити перед собою конкретні завдання та всіма силами досягати цих цілей.

Навчання за системою STEM

Що таке STEM? Це зовсім новий напрям у науці, що має на увазі гармонійне поєднання «в одному флаконі» науки, технологій, інженерії, математики:

S – science
T – technology
E – engineering
M - мathematics.

Всі розвинені країни сьогодні приділяють величезну кількість часу та коштів подальшому розвитку державних програм у напрямку STEM-технологій, тому STEM-навчання активно впроваджується вже на шкільному рівні, а затребуваність у STEM-фахівцях на даний момент перевищує їх наявність у кілька разів!

vkl