Колледжи Украины

Дистанційне навчання у ВНЗ України

Нині великої популярності серед абітурієнтів набуває дистанційна форма навчання.  З року в рік кількість Вузів, що вводять дистанційну форму навчання зростає, також збільшується і кількість спеціальностей за такою формою. Проте, брак технічного, кадрового і фінансового забезпечення стримує процес розвитку.

Ваучер на освіту: перепідготовка за рахунок держави

Ваучер на образование: переподготовка за счет государства.

Ваучер на освіту в Україні — це новаторський державний інструмент, який надає можливість громадянам отримати додаткову освіту або перекваліфікуватися за рахунок коштів держави. Основна мета цієї програми — підвищення конкурентоспроможності на ринку праці та допомога у відновленні професійних навичок, особливо в контексті сучасних викликів економіки та ринку праці.

Як відновити Диплом, Атестат та інші освітні документи?

Відновлення диплому

План відновлення дипломів: покрокова інструкція:

ШАГ 1 - Підготуйте відповідну заявуПриклад заяви

Заява має бути чіткою та конкретною, з вказівкою:

Вступ в магістратуру 2023

Вступ в магістратуру 2023

У 2023 році вступ для здобуття ступеня магістра передбачає складання єдиного вступного іспиту (ЄВІ) або єдиного фахового вступного випробування (ЄФВВ).

Основні дати:

Как поступить в ВУЗ без ЗНО?

В настоящее время украинским абитуриентам, желающим поступить в высшее учебное заведение без ЗНО невозможно. ЗНО - отныне единственный критерий поступления в высшиые учебные заведения. Но стать студентом выбранного ВУЗа без сдачи ЗНО реально. Как? Ниже мы раскроем все секреты.

Итак, излагаем несколько способов, как обойти ЗНО:

Электронное заявление абитуриента

Электронное заявление абитуриента

Вступительная кампания 2021 предусматривает возможность подачи заявления в электронной форме на участие в конкурсном отборе.

Чтоб подать электронное заявление абитуриент должен зарегистрировать єлектронній кабинет на интернет-сайте: http://ez.osvitavsim.org.ua (сайт работает только во время вступительной кампании) и ввести следующие личные данные:

Інновації Міжнародної академічної школи «Одеса»

Інновації Міжнародної академічної школи «Одеса»

Міжнародна академічна школа «Одеса» це :

1. Інноваційний підхід до навчання

У школі діти отримують повний комплекс освітніх послуг із застосуванням новітніх технологій. Всі класи вже оснащені інтерактивними дисплеями Smart Board (86 дюймів діагональ). Вся шкільна документація ведеться в електронній формі : щоденники, розклади, позначки, зауваження.

Чому саме НУ "ОЮА"?

Чому саме НУ "ОЮА"?

Ти зараз навчаєшся в школі та обираєш майбутню професію? Хочеш отримати якісну освіту та забезпечити своє успішне майбутнє? Ми тобі допоможемо!

Національний університет «Одеська юридична академія» твій пріоритет №1!

Найкращі викладачі, провідні спеціальності, матеріально-технічна база аналогів якій немає в Україні - це все НУ «ОЮА». Велика кількість викладачів Університету, це практикуючі юристи, адвокати, суді, політологи, соціологи, психологи, топові журналісти, програмісти та IT-спеціалісти.

НУ «ОЮА» є, не лише одним з кращих вишів юридичного спрямування, але й готує спеціалістів у таких сферах як: психологія, політологія, соціологія, журналістика, філологія.

Особливості вступу 2023 випускників коледжів та технікумів

У 2023 році вступити на освітньо-кваліфікаційний рівень «Бакалавр» після завершення ОКР молодшого спеціаліста або ОПС фахового молодшого бакалавра, або ОС молодшого бакалавра можна за:

Особливості вступу 2023 випускників шкіл (11 клас)

Особливості вступу 2023 випускників шкіл (11 клас)

У 2023 році вступити на освітньо-кваліфікаційний рівень «Бакалавр» після 11 класу на основі повної загальної середньої освіти можна за:

Вступ без НМТ. Спеціальності, яким надається особлива підтримка

Міністерством освіти визначено перелік спеціальностей, яким надається особлива підтримка. На контрактну форму навчання цих спеціальностей можна вступати без НМТ.

Зарахування на контракт відбувається на основі співбесіди аби мотиваційного листа, тобто мультитест чи ЗНО не потрібні.

НМТ в 2023 году: что ждет абитуриента?

Вступительная кампания в 2023 году будет проведена по результатам Национального Мультипредметного Теста.

Осуществляется в компьютерном формате, во временных экзаменационных центрах.

Все задания будут составлены в соответствии с программами ЗНО, которые находятся в свободном доступе в интернете и будут охватывать вопросы по нескольким предметам.

Які теми з Історії України увійдуть в Національний Мультіпредметний тест у 2023 році?

Третім предметом Національного мультипредметного тесту є предмет на вибір.

Це означає, що учасники тесту можуть вибрати один з кількох предметів, які вони вивчали в школі або коледжі, і пройти тест з нього. Це дає можливість абітурієнтам проявити свої знання в тому предметі, який їм найбільше подобається або в якому вони найбільш сильні, що збільшить шанс вступити на омріяну спеціальність.

Пільгові документи при вступі до ВНЗ

Льготные документы при поступлении в ВУЗы

Категорії осіб, які мають право на вступ поза  конкурсом:

1. Особи, яким Законом України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту" надане таке право;

Особенности поступления иностранцев

Особенности поступления иностранцев

Иностранцы, которым предоставляются государственные стипендии по международным договорам, общегосударственным программам, другим международным обязательствам Украины, принимаются на обучение на основании направлений Министерства образования и науки в пределах объемов государственного заказа.