День відкритих дверей в МУБІП

Заклад вищої освіти «Міжнародний університет бізнесу і права»  запрошує на День відкритих дверей кожну другу суботу місяця. Всі заходи будуть проводитися із дотриманням всіх карантинних обмежень!

Ви зможете отримати відповіді на усі запитання щодо вступної кампанії 2021-2022!

У програмі Дня відкритих дверей:

  • презентація Університету і Коледжу та усіх спеціальностей (Облік і оподаткування; Фінанси, банківська права і страхування; Маркетинг; Менеджмент; Міжнародні економічні відносини; Право);
  • спілкування із представниками кафедр університету та коледжу, представниками Приймальної комісії;
  • відповіді на Ваші питання

Для офлайн участі прийдіть до університету (вул. 49-ої Гвардійської Херсонської дивізії, 37-а на 11.00 кожну другу суботу місяця).

Якщо ви плануєту вступати до ЗВО або коледжу та ще не визначились з вибором спеціальності, запрошуємо зайти на наш сайт http://www.mubip.org.ua/ та отримати більш детальну інформацію про наш заклад.

Запрошуємо здобути вищу освіту та отримати диплом державного зразка за освітнім ступенем бакалавра, магістра та за освітньо-кваліфікаційним рівнем фахового молодшого бакалавра за величезним вибором спеціальностей в інститутах: Міжнародної економіки та інформаційних технологій; Права   та коледжі.