QALight, Центр підготовки IT-фахівців

Тренінг-центр QALight був заснований в 2012 році Миколою Бобошко, професіоналом у сфері тестування програмного забезпечення з більш ніж 15-ти річним досвідом роботи в IT та справжнім фанатом своєї справи. На сьогодні Тренінг-центр є одним із лідерів ринку IT-освіти в Україні та надає навчання за більш, ніж 20-ти різних дисциплін, а кількість випускників перевищило 8000.

Наше основне завдання – підготовка висококваліфікованих IT фахівців, які володіють не тільки теоретичними знаннями, але також мають практичний досвід. Цього ми добиваємося унікальною методикою викладання абсолютно всіх курсів в нашому Тренінг-центрі. Кожне заняття – це мікс теоретичних знань і практики виключно на реальних проектах.

Наша місія – відкрити кожному бажаючому горизонти світу IT і допомогти реалізувати свій потенціал для досягнення як особистого добробуту, так і для становлення України як найсильнішої IT-країни світу.

Наші тренери – справжні гуру в області IT, які щодня вдосконалюють свої вміння та навички, працюючи у великих IT компаніях України та світу.

Наші принципи роботи прості і зрозумілі:

  • клієнтоорієнтованість та готовність завжди йти назустріч;
  • комплексний підхід у підготовці кваліфікованих фахівців;
  • комфорт, затишок, а також – цікава атмосфера для кожного щодня супроводжують нашу діяльність;
  • чесність і відкритість у ставленні до людей;
  • інновації у навчанні та практика – найважливіші складові кожної програми курсу;
  • безперервне вдосконалення процесу навчання;
  • готовність відкрити вражаючий, доброзичливий і захоплюючий світ IT для кожного, хто приходить в нашу QALight сім’ю.

Ми - акредитований центр підготовки до ISTQB

ISTQB сертифікація (ISTQB Certification) – це найвідоміший і найдоступніший спосіб в нашій країні отримати підтвердження своїм знанням на міжнародному рівні.

При складанні іспиту учасники не мають можливості обдурити тест, домовитися або прибрехати. Позитивний результат будується виключно на об’єктивній наявності необхідних знань.

Фотогалерея

vkl