Курс програмування з нуля. Диплом міжнародного зразка. Стаціонар

Отзывы: 0 В закладки  66
Идёт набор на курс!
Срок обучения: 
24 місяці

Стоимость:

Оставить заявку

Условия акции

Акция
  • За умов оплати на півроку 22 120 грн, вартість в місяць - 3 687 грн
  • За умов оплати щомісяця - 3 870 грн

vkl

Описание

Курс програмування з нуля підійде:

  • Тим, хто хоче змінити сферу діяльності: Ви отримаєте всі необхідні знання та навички для старту в ІТ, навчитеся працювати у команді, сформуєте своє портфоліо. Ще під час навчання ви зможете знайти першу роботу в ІТ-компанії.
  • Розробникам-початківцям та з досвідом роботи: Курс допоможе поглибити наявні знання та прискорити кар'єрне зростання. Викладачі-практики допоможуть набути знань, і ви зможете працювати зі складними проєктами, збільшивши свою вартість як фахівця.
  • Тим, хто шукає сучасну перспективну професію: Якщо ви хочете змінити професію і шукаєте щось перспективне та сучасне, то цей курс допоможе вам освоїти одну з найпопулярніших професій у світі.

Під час навчання Ви навчитесь: 

  • Створювати сайти: Ви вивчите HTML, CSS, JavaScript, React, навчитеся їх застосовувати для створення сайтів і веб-додатків, дізнаєтеся їх можливості.
  • Створювати комерційні додатки будь-якої складності: Ви зможете створювати на мовах програмування С++, C# складні комерційні додатки під різні платформи, з використанням баз даних, системних і мережевих можливостей.
  • Створювати мобільні додатки:Навчитесь створювати iOS, Android-додатки з нуля до публікації в Google Play або AppStore. Розкажемо, з яких етапів складається процес створення проєкту, розберетеся з принципами тестування мобільних додатків.
  • Працювати з серверною частиною додатків та сайтів: Ви зможете створювати компоненти та функції, які доступні користувачеві програми або сайту через інтерфейс. Навчитесь організовувати роботу програм, сайтів, зберігання даних, передачу інформації користувачеві та зручну навігацію.
  • Проєктувати бази даних: Дізнаєтесь тонкощі проєктування та програмування баз даних різного ступеня складності та величини. Автоматизуєте роботу з базами даних (як з однією, так і з кількома базами одночасно), в залежності від завдання або вимог замовника.
  • Розробляти програми на Python: Навчитеся створювати програми для різних платформ, основам об'єктно-орієнтованого програмування та багатопоточності. Будете працювати з Django та FastAPI, які дозволять створювати back-end частину веб-додатків.
  • Забезпечувати безпеку проєктів: Зрозумієте, як правильно використовувати алгоритми шифрування, автентифікацію та безпечне з'єднання. Ви зможете використовувати різні процедури, обладнання та програмне забезпечення для визначення вразливих місць та зведення їх кількості до мінімуму.
  • Створювати додатки Web 3.0: Ви навчитеся розробляти децентралізовані додатки, впроваджувати Blockchain, використовувати криптовалютні механізми в додатках, створювати смарт-контракти.
  • Створювати додатки з використанням штучного інтелекту: Ви застосовуватимете можливості штучного інтелекту в додатках, розбиратиметеся в особливостях нейронних мереж і моделей.

У нас багато комфортних аудиторій, конференц-залів і лабораторій. У вас буде особисте робоче місце з персональним комп'ютером

Наші партнери: Microsoft, Cisco, Autodesk, світові лідери у галузі IT. Ви матимете все необхідне обладнання та софт для навчання.

Наші викладачі — практикуючі спеціалісти. На кожному занятті ви разом будете розбирати теми, виконувати завдання, розбирати реальні кейси та проєкти.

Ми часто запрошуємо відомих експертів з індустрії, які діляться корисними знаннями й секретами своєї роботи.

У вас буде можливість розібратися та попрацювати над реальними проєктами ще на етапі навчання.

За період навчання ви зберете своє портфоліо з виконаних завдань, курсових та дипломних проєктів.

Після закінчення Ви отримаєте міжнародний диплом від Комп'ютерної Академії IT STEP.

vkl

Дни недели:
вт, ср, чт
Время занятий:
утро
Количество занятий в неделю:
3 рази на тиждень
Длительность занятия:
2 пари
Часы занятий:
9:00 - 12:00
Возраст аудитории:
Старшеклассники, Студенты, Взрослые
Вид подготовки:
Базовый курс
Город:
Николаев
Преподаватель:
специалист-практик
Документ об окончании:
диплом міжнародного зразка
Опции:
Групповые занятия
Трудоустройство:
Нет

Контакты

Адрес: 
м. Миколаїв, вул. Лягіна 4
На мапі:

Оставьте свой отзыв

Все отзывы достоверны! К публикации допускаются только отзывы от людей, ранее оставлявших заявку на обучение.

Последние отзывы

По данному курсу пока нет отзывов.

Похожие курсы

Акция

Стоимость

2950
грн
В месяц: 
2 812
грн
Кнопка записи: 
Оставить заявку
  • Николаев
24 місяці

Акция

Стоимость

3870
грн
В месяц: 
3 687
грн
Кнопка записи: 
Оставить заявку
  • Николаев
24 місяці