Харківська обласна організація товариства Знання України

4.75
Рейтинг:9.5
В закладках (4) В закладки  14124

Харківська обласна організація товариства "Знання" України - це регіональний підрозділ Всеукраїнської організації "Товариство "Знання" України"

Існує з 1948 року: Ми знаходимося: м. Харків, вул. Ярослава Мудрого (Петровського), 17, 2-й поверх, кімната 6 (найближче метро „Пушкінська“ або «Університет»). Курсами впритул займаємося з 1991 року. Понад 25 років на ринку освітніх послуг.

З 1997р. маємо ліцензію міністерства освіти та науки України та занесено до державного реєстру навчальних закладів України.

У структурі навчального центру "Знання" працює методична рада, яка займається складанням навчальних планів та програм. Усі викладачі центру проходять кожні 5 років підвищення кваліфікації як освітяни.

У період між курсами підвищення кваліфікації проходять регулярне рецензування викладачів членами методради. Також практикується опитування та анкетування слухачів до початку занять та після закінчення курсів.

Спеціальні анкети та опитувальники розроблені доктором педагогічних наук, професором Єльниковою Галиною Василівною.

Після закінчення курсів видаються документи: курси перукарів, манікюру та педикюру, візажистів-стилістів - з присвоєнням кваліфікації (а манікюр-педикюр з присвоєнням розряду та класу) з посиланням на конвенцію Юнеско.

vkl

Отзыв о курсе:'Курси татуажу та перманентного макіяжу '
Татьяна
, период обучения: сентябрь 2017 - сентябрь 2017 (1 мес)
Мне понравилось обучение, осталась всем довольна. То что базовый знания дают - это точно, а то, что руку нужно набить, так это дело времени. Необходимый материал на время обучения предоставили, моделей также не пришлось искать. В учебном помещении чисто и светло. Хочу порекомендовать этот курс!
Недостатков нет
10
Великолепно!
Мат-тех база: 
5
Преподаватель: 
5
Методика обучения: 
5
Результат обучения: 
5
Цена-качество: 
5
Отзыв о курсе:'Курси татуажу та перманентного макіяжу '
Нина
, период обучения: август 2017 - август 2017 (1 мес)
Обучалась на данном курсе индивидуально. За время обучения у меня было 2 модели + тренировалась на коврике самостоятельно дома. Уже пробовала самостоятельно делать татуаж губ, в принципе получилось, но преподавателю пришлось позвонить для уточнений. Она всегда идет на диалог - это плюс)))
Мало отведено времени на занятия, у меня остались вопросы.
8
Отлично!
Мат-тех база: 
4
Преподаватель: 
4
Методика обучения: 
4
Результат обучения: 
4
Цена-качество: 
4
Отзыв о курсе:'Курсы медсестер'
Анастасия
, период обучения: июль 2017 - июль 2017 (1 мес)
Все понравилось, все замечательно. Проходила данный курс, чтоб продолжить обучение по косметологии. Результатом довольна, много теоретических знаний дали, достаточно практики, как правило, тренировались друг на друге или приводили своих людей. Учебный класс чистый, светлый и уютный. Замечательное отношение администрации учебного центра.
Недостатков нет
10
Великолепно!
Мат-тех база: 
5
Преподаватель: 
5
Методика обучения: 
5
Результат обучения: 
5
Цена-качество: 
5