Психологія персоналу. Практичний курс

Отзывы: 0 В закладки  766
Идёт набор на курс!
Срок обучения: 
10 занять

Стоимость:

Оставить заявку

vkl

Описание

Тривалість практикуму: 10 занять, кожне триває 2,5 години (дата та місце обираються індивідуально)

Загальний курс: 25 годин

Вартість програми: 5 500 грн 

Є можливість проводити заняття як онлайн, так і оффлайн

Адреса: м. Вінниця, вул. Константиновича, 35, кабінет 302

Для кого практикум?

  • Власників бізнесу, які бажають розуміти справжні мотиви та пріоритети бізнес-партнерів і передбачати всі можливі ризики у сфері взаємодії;
  • Керівників, менеджерів, а також фахівців з підбору персоналу, які прагнуть створити мотивовану, згуртовану та професійну команду, необхідну для досягнення поставлених цілей компанії;
  • Спеціалістів, чиє професійне завдання пов'язане з управлінням персоналом, які бажають негайно визначати потенціал співробітника та розвивати його на користь компанії, а отже, мати найкращу професійну команду на ринку.

Як проходить навчання? - Незалежно від вашого місця знаходження, ми пропонуємо вам унікальну можливість взяти участь у наших навчальних заняттях онлайн або оффлайн, обираючи зручний для вас час з засновником та головним спікером школи психологія та коучингу Тетяною Нікіфоровою.

Практикум включає в себе:

  1. Навчальні сесіїВи отримаєте можливість взяти участь у систематичних навчальних сесіях, під час яких ви зможете поглибити свої знання з даної теми. 
  2. Додаткові матеріали: Ви отримаєте доступ до додаткових ресурсів, таких як: відеолекції, чек-листи, статті, тести, які допоможуть вам глибше розібратися у предметі.
  3. Домашні завдання: Наш спікер надаватиме вам завдання для самостійної роботи та відпрацювання практичних кейсів, що допоможе вам закріпити отримані знання.
  4. Зворотний зв'язок: Ваші зусилля завжди будуть оцінені, і ви отримаєте зворотній зв'язок від нашого психолога, які вам нададуть необхідну підтримку та відповіді на всі ваші запитання.

На тренінгу ви дізнаєтеся:

  1. Аналіз особистості: Ви навчитеся створювати швидкий психологічний портрет людини, що дозволить краще розуміти її мотиви, особливості та потреби.
  2. Застосування самокоучингу: Ми розглянемо принципи самокоучингу, які допоможуть вам ефективніше розвивати власні навички та вміння.
  3. Покращення комунікації: Наші заняття навчать вас ефективному спілкуванню з партнерами, клієнтами та співробітниками, зміцнюючи ваші навички в цій області.
  4. Розуміння стилів поведінки: Ви навчитесь розпізнавати свій власний стиль поведінки і легко адаптуватися до стилю інших людей, що дозволить вам успішно взаємодіяти з різними особистостями.
  5. Психотипи особистості: Ми надамо вам інструменти для прогнозування поведінки особистості в залежності від її психотипу, що дозволить вам взаємодіяти з нею більш ефективно і гармонійно.

Цей тренінг допоможе вам здобути та вдосконалити навички, необхідні для успішних міжособистісних відносин і досягнення ваших цілей. Не пропустіть можливість для особистого та професійного підвищення рівня кваліфікації!

vkl

Дни недели:
на выбор
Время занятий:
на выбор
Количество занятий в неделю:
по понеділках і середах
Длительность занятия:
2,5 години
Группы:
до 28 чел.
Возраст аудитории:
Взрослые
Вид подготовки:
Тренинг
Город:
Винница
Преподаватель:
специалист-практик
Учебные материалы:
Входять у вартість
Документ об окончании:
Не надається
Опции:
Групповые занятия, Корпоративное обучение
Трудоустройство:
Нет

Контакты

Адрес: 
м. Вінниця, вул. Констатинтиновича, 35 (3 поверх, кабінет 302)

Оставьте свой отзыв

Все отзывы достоверны! К публикации допускаются только отзывы от людей, ранее оставлявших заявку на обучение.

Последние отзывы

По данному курсу пока нет отзывов.