Міранда, школа краси

Школа краси «Міранда» – це дружна команда найкращих майстрів, яка допомагає всім бажаючим, за короткий проміжок часу оволодіти професіями: майстер перукар 💇‍♀️, майстер візажу 💄, майстер нігтьового мистецтва 💅, майстер нарощування вій 👁️, майстер бровіст 🌟, майстер шугарингу 🍯.

Навчаємо з 2009 року. Наші майстри — це не лише спеціалісти з багаторічним досвідом, але й люди, які дуже люблять свою роботу, а тому працюють з повною віддачею. Навчання проходить по чіткій програмі. Великий акцент робиться на практичні заняття. Практикою повністю забезпечуємо. Завжди багато бажаючих скористатися послугами, оскільки В процесі навчання проводяться різні безкоштовні семінари для ще більшого вдосконалення знань.

Школа оснащена сучасними класами, де навчаються наші учні. Обов’язковою умовою є те, що кожен має своє індивідуальне місце для роботи. Тому місця в кожній групі обмеженні. Адже якість навчання для нас є пріоритетним.

По закінченні будь-якого курсу, учень підтверджує свої знання іспитами та отримує диплом. Завдяки якісній підготовці наших учнів, їх завжди очікують робочі місця в салонах нашого міста, області та навіть за кордоном. 🌍🎓

vkl