Onpage School: сучасна освітня платформа

Онлайн навчання сучасним спеціальностям в інтернет-маркетингу: SEO, SMM, Інтернет-Маркетинг. Кожен курс створений як digital продукт, це означає, що не потрібно чекати старту курсу, почати навчання на курсі можна відразу після оплати.

На кожному курсі є оглядовий урок, переглянувши який, користувач може вирішити для себе, чи підходить йому цей курс, чи подобається манера розповіді спікера і формат подачі матеріалу.

Усі курси проходять у форматі мікронавчання, це перегляд коротких практичних відео, де розказано та показано як користуватися різними маркетинговими інструментами.

Після проходження кожного модуля курсу, проходить вебінар, де розбираються проєкти студентів і всі питання по модулю курсу.

Навчання відбувається російською та українською мовою.

Як проходить навчання:

  • Перегляд коротких і зрозумілих відео
  • Тестування після кожного модуля
  • Виконання контрольного завдання
  • Вебінар зі спікером за кожним модулем
  • Підсумкове тестування за курсом, отримання диплому

Кожен учень на курсі отримує доступ до закритого телеграм-каналу і чату випускників, де отримує доступ до корисної інформації: новини, робочі вакансії, пошук виконавців і клієнтів та багато іншого.

Переваги:

  • Навчання у зручний часНе потрібно чекати старту нової групи, навчання можна почати в будь-який час і в будь-якому місці де є інтернет. Переглядати заняття можна з будь-якою комфортною швидкістю, виходячи з потреб і поточного рівня знань. Кожне заняття можна пропустити і повернутися до його перегляду пізніше.
  • Практичні відео урок. Не потрібно слухати 3 години уроку, щоб пройти одну тему і зрозуміти одну думку. Ми створили короткі віджаті від води відео по 10-15 хвилин. Тільки найголовніша інформація і практика.
  • Цікаві та яскраві спікери, які цікаво подають інфуНе всі фахівці можуть цікаво подати матеріал і далеко не кожен викладач є фахівцем. У записі курсу беруть участь фахівці з великим практичним досвідом, які можуть просто і зрозуміло доносити інформацію.

vkl