Міжнародна Академія Бізнесу та Інформаційних Технологій (МАБІТ)

Міжнародна Академія Бізнесу та Інформаційних Технологій (МАБІТ) —  є найбільшою школою бізнесу, що надає освіту міжнародного рівня.

Грамотно розроблена стратегія навчання дозволяє нам вже понад 20 років здійснювати підготовку фахівців, які потрібні на ринку праці в Україні та за кордоном.

Ключовим моментом успіху реалізації освітніх програм є їхня актуалізація, а також сильна практична складова у процесі навчання.

Місією МАБІТ є підготовка висококваліфікованих фахівців міжнародного рівня в галузі бізнесу та менеджменту, формування людей з новим світоглядом та новим стилем мислення, прихильників загальнолюдських демократичних цінностей, які розділяють високі етичні засади ведення цивілізованого бізнесу.

Мета МАБІТ - сформувати новий клас високоосвічених інтелігентних управлінців і підприємців, які могли б стати кістяком бізнес-еліти, що тільки ще формується в Україні.

До викладацького складу МАБІТ увійшли лише фахівці з вищими науковими та професійними ступенями, великим практичним стажем та помітними досягненнями.

Їхня кваліфікація та компетенції дозволяють учням проходити справжню школу професіоналізму, готуватися до здійснення діяльності в сучасних умовах.

vkl