Ocular Aesthetic

Академія Ocular Aesthetics — це міждисциплінарний підхід до догляду за віями, бровами та шкірою навколо очей, який поєднує в собі  процедури (ламінування/ботокс/філлери для волосини вій та брів, нарощення вій, колорування нарощених вій, усі види фарбування волосини брів та вій, корекція брів (пінцет/віск/трідінг) та збереження або покращення здоров’я очей та делікатних зон обличчя.

Амбасадор напряму Ярина Мельник. Ідея заснувати академію Ocular Aesthetics виникла з моїх спостережень і досвіду в б'юті індустрії.

Впродовж кар'єри (сьогодні це 7 років постійного розвитку) я помітила, що в індустрії домінують гіпертрофовані стандарти краси, які не завжди враховують питання здоров'я зони очей та етапи процедур.

Я інтуїтивно розвивала альтернативний підхід, фокусуючись на гармонізації природної естетики з фізіологічними особливостями та збереженням здоров'я клієнта.

Глибше досліджуючи питання, я виявила підхід Ocular Aesthetics, що повністю відповідає моїй професійній філософії. Це надихнуло мене на створення бізнесу, який розвиватиме послуги на основі цих стандартів.

Моє навчання постійне, можу виділити тих, які вплинули на мою філософію в індустрії: Софія Ясінська, Yalashes, Ірина Андреєва, Катя Хіміч, PalmLash, Phi Lashes, Vivienne, Secret Beauty, InLei і багато інших.

Постійна співпраця з офтальмологом, трихологом, дерматологом розширили знання та розуміння процедур.

vkl