COREL DRAW. Курси векторної графіки

Отзывы: 0 В закладки  6716
Идёт набор на курс!
Срок обучения: 
1 місяць - 24 години

Стоимость:

Оставить заявку

vkl

Описание

Програма CorelDRAW орієнтована працювати з векторною графікою. Основними перевагами векторної графіки є легка масштабованість і трансформація зображень і об'єктів без втрати як і малий розмір файлів.

Найзручніше використовувати цю програму там, де потрібний малюнок та текст. Це можуть бути всілякі ілюстрації, схеми та креслення, логотипи, бланки, листівки, дипломи та буклети. За допомогою CorelDRAW ви зможете легко та швидко виготовити макет кольорового плаката та рекламного буклету, брошури та обкладинки книги, оголошення або календаря, візитки, Інтернет-сайту та багато іншого. Для подібних робіт CorelDRAW – ідеальний засіб створення графіки. Крім того, ви зможете впроваджувати у ваші зображення будь-які об'єкти растрової графіки, наприклад фотографії, і робити їх невід'ємною частиною вашої композиції.

Програма CorelDRAW буде цікавою і художникам. Інструмент Artistic Media (Художня кисть) надає багаті можливості для малювання. Наша особливість навчання полягає у тому, що слухачі курсу беруть безпосередню участь у практичних заняттях. Наші спеціалісти-практики ведуть курси CorelDraw з використанням методичних матеріалів, проводять велику кількість практичних занять.

Програма курсу:

1. Введення у комп'ютерну графіку. Основи роботи із програмою. Застосування комп'ютерної графіки. Налаштування програмного інтерфейсу. Способи створення графічного зображення у CorelDraw. Графічні примітиви. Виділення та перетворення об'єктів. Створення графічних примітивів.
2. Навички роботи з об'єктами. Керування масштабом перегляду об'єктів. Режими перегляду документа. Копіювання об'єктів. Упорядкування розміщення об'єктів. Угруповання об'єктів. Поєднання об'єктів. Логічні операції.
3. Редагування геометричної форми об'єктів. Типи об'єктів: графічні примітиви та вільно редаговані об'єкти. Зміна геометрії об'єкта за допомогою інструмента редагування форми. Поділ об'єктів за допомогою інструмента-ножа. Видалення частини об'єкта за допомогою інструмента-ластика.
4. Створення та редагування контурів. Створення об'єктів довільної фори. Вільне малювання та криві Безьє. Навички роботи із контурами. Налаштування контуру. Створення та редагування художнього контуру.
5. Робота з кольором. Колірні моделі. Прості та складові кольори. Способи фарбування об'єктів. Прозорість об'єкту. Коліроподіл.

6. Засоби підвищеної точності. Лінійки. Сітки. Напрямні. Точні перетворення об'єктів. Вирівнювання та розподіл об'єктів.
7. Створення логотипів. Розробка фірмових бланків. Створення візиток. Робота з текстом.
8. Оформлення тексту. Види тексту: простий та фігурний текст. Фігурний текст. Створення, редагування, форматування, призначення. Розміщення тексту вздовж кривої. Редагування геометричної форми тексту. Простий текст. Створення, редагування, форматування, призначення. Навички роботи із текстовими блоками.
9. Робота з растровими зображеннями. Імпорт растрових зображень. Редагування растрових зображень. Фігурне обрізання. Трасування растрових зображень. Формати векторних та растрових зображень
10. Використання спецефектів. Додавання перспективи. Створення тіні. Застосування огинаючої. Деформація форми об'єкта. Застосування об'єкта-лінзи. Оконтурювання об'єктів. Ефект перетікання об'єктів. Надання об'єму об'єктам.
11. Друк документа. Планування та створення макета з використанням всіх елементів CorelDraw. Підготовка макету до друку. Налаштування параметрів друку. Режим кольороподілу. Підсумкова робота.

Дни недели:
на выбор
Время занятий:
на выбор
Возраст аудитории:
Студенты, Взрослые
Вид подготовки:
Базовый курс
Город:
Одесса, Приморский
Преподаватель:
специалист-практик
Документ об окончании:
диплом
Опции:
Групповые занятия
Трудоустройство:
Нет

Контакты

Адрес: 
м. Одеса, вул. Пастера, 40 (вугол вул. Торгової)
На мапі:

Оставьте свой отзыв

Все отзывы достоверны! К публикации допускаются только отзывы от людей, ранее оставлявших заявку на обучение.

Последние отзывы

По данному курсу пока нет отзывов.

Похожие курсы

Идёт набор на курс!
Інститут Професійних Технологій, навчальний центр

Стоимость

3 450
грн
Кнопка записи: 
Оставить заявку
  • Одесса
  • Приморский
1 місяць - 24 години
Записалось: 
9