Англійска для тінейджерів

Отзывы: 0 В закладки  2292
  • Перший урок - безкоштовно
Идёт набор на курс!
Срок обучения: 
2.5 місяці

Стоимость:

Оставить заявку

vkl

Описание
  • Рівень володіння англійською: будь-який
  • Вік: від 12 до 18
  • Тривалість курсу: 2,5 місяці
  • Кількість уроків: 24 по 2 години
  • Група: до 10 осіб
  • Графік: 2 рази на тиждень
  • Час: 16:00

Навчання починається з тестування на безкоштовному пробному уроці, в ході якого визначається рівень учня, знання граматики, лексичний запас, рівень аудіювання (сприйняття англійської мови на слух) і рівень спілкування, після чого він буде направлений до відповідної групи.

Навчання проводиться в інтерактивному режимі (постійне спілкування з викладачем) з використанням методики ESL і спрямоване, перш за все, на підвищення рівня розмовної англійської. Крім роботи в парах, навчання включає в себе інтерактивні навчальні ігри, рольові вправи і аудіювання. У рольових іграх учні обіграють ситуації, з якими вони зіткнуться в реальному житті при виїзді за кордон (аеропорт, готель, магазин тощо), відпрацьовуються навички говоріння, швидкість мови, правильність побудови розмовних виразів, закріплюється активний лексичний запас, долається мовний бар’єр.

Частина часу занять виділяється на розширення лексичного запасу, вивчення граматики, відпрацювання навичок читання і письма. Для цього використовуються спеціально розроблені методистами ESL практичні вправи та навчальні ігри, які роблять процес навчання живим і цікавим.

Після завершення відповідного рівня учням проводиться іспит і, в разі необхідності, корекція. Таким чином ведеться ефективна індивідуальна робота з кожним учнем, і кожен рівень при цьому засвоюється на 100%.

Такий метод навчання дозволяє заощадити час. Якщо, в середньому, на вивчення англійської мови в обсязі одного класу в рамках шкільної програми потрібно 70-80 годин, то, навчаючись у нас, учень засвоює цей же обсяг за 20 – 25 годин, причому розбирається в матеріалі набагато глибше.

Ми переконані, що кожен школяр здатний не тільки вивчити англійську в рамках шкільної програми, але також оволодіти навичкою вільного спілкування, достатньою для того, щоб бути зрозумілим двома третинами англомовного населення Землі!

Дни недели:
на выбор
Время занятий:
на выбор
Количество занятий в неделю:
2
Длительность занятия:
2 години
Группы:
до 14 чел.
Возраст аудитории:
Средняя школа, Старшеклассники
Вид подготовки:
Базовый курс
Город:
Днепр, Шевченковский, Онлайн
Преподаватель:
опытный украинский преподаватель
Пробное занятие:
бесплатно
Документ об окончании:
Опции:
Групповые занятия
Трудоустройство:
Нет

Контакты

Адрес: 
м. Дніпро, вул. Європейська, 20а
Адрес: 
м. Дніпро, пр. Дмитра Яворницького, 59А
На мапі:

Оставьте свой отзыв

Все отзывы достоверны! К публикации допускаются только отзывы от людей, ранее оставлявших заявку на обучение.

Последние отзывы

По данному курсу пока нет отзывов.