Ландшафтний дизайн. Базус. Інтенсив

Відгуки: 0 В закладках (1) В закладки  3192
Початок занять: 
10 Червень, 2024
Набір на курс!
Термін навчання: 
40 занять

Вартість:

Залишити заявку

Умови акції

Акція
24 000 грн/курс – рання реєстрація при оплаті до 15.05

vkl

Опис

«Ландшафтний дизайн. Інтенсив» – це навчальні курси ландшафтного дизайну, які включають у себе 40 занять, під час яких Ви крок за кроком вивчаєте поняття ландшафту та об’єктів ландшафтного дизайну, принципи створення садово-паркової композиції та зонування території.

Під час курсу, ми знайомимось з програмою SketchUp, спеціальною програмою для моделювання нескладних тривимірних об’єктів, та працюємо над ландшафтним дизайном котеджної ділянки у Львові або власним об’єктом.

У процесі навчання Ви знайомитесь з цікавою та надзвичайно творчою професією ландшафтного дизайнера. У короткі терміни набуваєте базових знань, які стануть надійним фундаментом для  майбутньої професії у сфері ландшафтного дизайну або просто для реалізації своїх творчих ідей та задумів.

Викладачі курсу – визнані, успішні ландшафтні дизайнери Львова, які у своїй роботі дотримуються ідеології впровадження сучасних тенденцій і використання нових технологій при створенні міських ландшафтів.

ДЛЯ КОГО:

  • Для усіх, хто мріє навчитися проектувати відкритий простір з використанням різноманітних природних та архітектурно створених об`єктів.
  • Для тих, хто хоче отримати базові знання та зробити перші кроки в кар`єрі садово-паркового дизайнера.

РЕЗУЛЬТАТ:

На курсі «Ландшафтний дизайн. Інтенсив» Ви за короткі терміни отримаєте усю необхідну базу знань та практичних навичок для створення ідеального ландшафтного дизайну. У навчальній програмі курсу: квітникарство, матеріалознавство, технологія посадки рослин, креслення, ескізні пропозиції та елементи композиції. Все це та багато іншого – під час навчання на курсі «Ландшафтний дизайн. Інтенсив».

По завершенню навчання на курсі, Ви «захищаєте» власноруч створений дизайн-проект котеджної ділянки та отримуєте сртифікат школи дизайну Creative.

vkl

Умови вступу

Кількість місць обмежено до 8 осіб.

Дні тижня:
пн, вт, ср, чт, пт
Час занять:
день
Кількість занять на тиждень:
5
Тривалість заняття:
1,5 години
Години занять:
10:00
Вік аудиторії:
Дорослі
Вид подготовки:
Базовий курс
Місто:
Львiв, Личаківський
Викладач:
фахівець-практик
Документ про закінчення:
Сертифікат
Опції:
Групові заняття
Працевлаштування:
Немає

Контакти

Адрес: 
м. Львів, вул. Погулянка, 5 (1 поверх)
На мапі:

Залиште свій відгук

Всі відгуки достовірні! До публікації допускаються тільки відгуки від людей, які раніше залишали заявку на навчання.

Останні відгуки

За даним курсом поки немає відгуків.