Перші Регіональні курси (Дніпро)

4.8
Рейтинг:9.6
В закладках (5) В закладки  6725

Чому Перші регіональні курси масажу?

Учням Перших Регіональних курсів масажу доступна авторська методика класичного масажу, власний масажний підручник, бази в Європейському Союзі, можливість практики та роботи за кордоном, Польський Екстернат з отриманням Дипломів Європейського Союзу!

  1. Ми ЄДИНИЙ комерційний проєкт додаткової професійної освіти мед. працівників, що поєднує державну програму, високі державні стандарти та новітні методики та технології в галузі відновлювальної медицини.
  2. Перші Регіональні курси масажу зареєстровані у Державному Департаменті інтелектуальної власності Міністерства Освіти та Науки України.
  3. Критерієм оцінки в освіті є не повна вартість курсів, а вартість академічної години навчання масажу. Ми надаємо якісну освіту з масажу, наші курсанти можуть відвідувати заняття до 6 місяців до повного засвоєння практики та теорії масажу.
  4. Рівень підготовки випускників наших курсів добре відомий і високо цінується керівництвом лікарень, спортивно-оздоровчих центрів, клінік естетичної медицини, салонів краси, фізкультурно-оздоровчих центрів, spa-студій, фітнес-центрів, спортивних клубів України.
  5. Викладацький склад Перших Регіональних курсів масажу укомплектований найкращими спеціалістами-практиками з масажу. Перші Регіональні курси масажу нададуть Вам авторські навчальні фільми та літературу з масажу, які є результатом багаторічної дослідницької роботи нашого викладацького складу.
  6. У програми базових курсів масажу та косметології закладено години індивідуальної роботи викладача з кожним слухачем у рамках групи.
  7. Заняття на курсах масажу проходять у забезпечених усім необхідним інструментарієм, витратними матеріалами, схемами та наочними посібниками, спеціально обладнаних, зручно розташованих навчальних аудиторіях Перших Регіональних курсів масажу.
  8. Навчаючись на Перших Регіональних курсах масажу, Ви отримаєте комплексну базову освіту і далі зможете вдосконалити Ваші професійні навички на спеціалізованих курсах масажу.
  9. За допомогою Кадрового центру при Перших Регіональних курсах масажу, ми сприяємо Вашому працевлаштуванню і готові супроводжувати Вас протягом усієї професійної кар'єри.
  10. У нас діє програма «Відкритих дверей»: кожен абітурієнт може безкоштовно відвідати одне заняття базових курсів масажу на вибір.

Ми будемо раді та горді, якщо Ви поповните ряди наших кращих випускників курсів масажу і набудете дуже затребуваної та шановної професії, чим суттєво зміцните свій матеріальний статус.

Фотогалерея

vkl

Отзыв о курсе:'Курс кінезіотейпування. Онлайн навчання'
Наталія
, період навчання: грудень 2023 - грудень 2023 (1 міс)
Дуже цікавий і корисний цикл. Навчання з викладачем онлайн,коли у обох є модель для тейпування,особливо коли є знання- то більшого і не треба.
Немає
10
Чудово!
Мат-тех база: 
5
Викладач: 
5
Методика навчання: 
5
Результат навчання: 
5
Ціна-якість: 
5
Отзыв о курсе:'Курс кінезіотейпування. Онлайн навчання'
Юлия
, період навчання: грудень 2024 - грудень 2024 (1 міс)
Все детально объясняют, рассказывают много чего полезного… я довольна
Нет
10
Чудово!
Мат-тех база: 
5
Викладач: 
5
Методика навчання: 
5
Результат навчання: 
5
Ціна-якість: 
5
Отзыв о курсе:'Массаж лица. 4 техники. Индивидуальное обучение'
Людмила
, період навчання: листопад 2020 - грудень 2020 (1 міс)
Обучением довольна. Теория четкая, нужная, без "воды". Преподавателем довольна. Группы не большие, по 2 человека, практически индивидуальное обучение. Прекрасная атмосфера. Много практики, тщательно и доступно все объясняют и показывают. Материалы для практики все предоставляются школой. Очень довольна что обратилась именно сюда. Рекомендую.
Недостатков нет
10
Чудово!
Мат-тех база: 
5
Викладач: 
5
Методика навчання: 
5
Результат навчання: 
5
Ціна-якість: 
5