Этуаль, студия

5
Рейтинг:10
В закладки  2909

Компания "Этуаль" — ваш партнер в мире красоты с 2004 года.

Особое внимание мы уделяем профессиональному обучению специалистов красоты.

Наши курсы – это возможность улучшить навыки, расширить знания и достичь новых высот в индустрии красоты.

vkl

Тетяна
, период обучения: ноябрь 2023 - ноябрь 2023 (1 мес)
Дуже приємна та легка атмосфера під час викладання, легка подача інформації, тому якщо ніколи з цим раніше не мали справу, можна не боятись, майстер що викладає настільки все так би мовити розжовує, що потрібно лише проковтнути інформацію. Також, сподобалось, що не критикують, а підтримують, чітко пояснюють та показують, якщо робиш щось не так під час відпрацювання на моделях і дають в певній мірі свободу дій, коли працюєш, щоб відчути самій як це все працює. Загалом залишилась дуже задоволеною, після проходження навчання.
Недостатков нет
10
Великолепно!
Мат-тех база: 
5
Преподаватель: 
5
Методика обучения: 
5
Результат обучения: 
5
Цена-качество: 
5
Оксана
, период обучения: июль 2023 - июль 2023 (1 мес)
Пройшла курс воскової депіляції у Яни, коли йшла був страх, що не вийде. Але Яна дуже гарний куратор, все дуже доступно пояснює, дуже сподобалось, що було багато практики. Різні моделі, різні випадки. Отримала відповіді на всі запитання. Хоча запитань було мало, бо пояснювали дуже доступно. Дуже раджу Яну, навчання легке а атмосфера кайфова. Сподобалось, що навіть моделі підібрані всі з якими легко знайти контакт. Це дуже важливо для початківців, не злякатися підходити до клієнта )
Не має
10
Великолепно!
Мат-тех база: 
5
Преподаватель: 
5
Методика обучения: 
5
Результат обучения: 
5
Цена-качество: 
5
Курбанова Дарья
, период обучения: июнь 2023 - июнь 2023 (1 мес)
Яна - талантливый учитель, мастер своего дела и очень приятный человек, благодаря чему мы установили контакт сразу и легко. В кадре выдержаны все условия, в которых себя комфортно чувствовали и я (ученица) и модель. После обучения у меня остались важные заметки, видео-подсказки и сопровождение Яны в течении года. Находясь в другой стране, моя мечта обучиться данному мастерству исполнилась.❤️
Недостатков нет
10
Великолепно!
Мат-тех база: 
5
Преподаватель: 
5
Методика обучения: 
5
Результат обучения: 
5
Цена-качество: 
5