Центр професійної освіти та консалтингу (Запоріжжя)

5
Рейтинг: 10
В закладках (9) В закладки  8531

Підставою для організації професійного курсового навчання є Ліцензія Міністерства освіти та науки України серії АЕ №270926.

Місія навчального центру — підготовка творчого, конкурентоспроможного, компетентного професіонала з урахуванням інтересів особистості та відповідно до вимог ринку праці.

ТОВ «Центр професійної освіти та консалтингу» є навчальним закладом нового формату, який поєднує навчальну діяльність, консалтинговий супровід бізнесу та надання якісних послуг у сфері обслуговування, а також сприяння у працевлаштуванні.

 Успішний розвиток навчального центру забезпечили основні засади роботи:

  • Професійне навчання.
  • Орієнтація на інтереси та запити клієнтів.
  • Повага партнерів та конкурентів.
  • Турбота про співробітників.
  • Якісний сервіс послуг.

Курсове навчання та майстер-класи – це можливість за короткий термін отримати якісні знання з будь-якої з найпопулярніших професій.

Якщо Ви бажаєте здобути сучасну динамічну професію і Ви прагнете саморозвитку – пропозиції щодо курсового навчання для Вас!

Бізнес-напрямок з тренінгової діяльності Центру професійної освіти та консалтингу для тих, чий успіх у бізнесі залежить від ефективних продажів, злагодженої команди та збудованої системи управління.

Учні – люди, які вкладають час і гроші у свій розвиток та розвиток бізнесу, націлені не лише на зростання прибутку, а й на вихід на якісно нові рівні побудови бізнесу, ефективне управління кадрами та роботи з клієнтами.

Основне завдання тренінгової роботи нашого центру – допомога у розвитку процвітання та покращення будь-якого рівня бізнесу, а також міжособистісних відносин шляхом впровадження надійних дієвих інструментів сучасної психології. Тематика корпоративних програм центру охоплює діяльність співробітників усіх категорій: менеджерів по роботі з персоналом, керівників підрозділів, маркетологів, секретарів, спеціалістів відділів закупівель та продажів, менеджерів зі збуту.

vkl

Отзыв о курсе:'HR-менеджер: рекрутинг. Базовый курс'
Инесса
, період навчання: лютий 2023 - лютий 2023 (1 міс)
Курс мне подобрали руководители моей фирмы.Курс очень понравился! на 100% понятный. Стала лучше разбираться в людях). Все что проходили на курсах, уже применяю на практике. Много интересной, новой для меня информации. Спасибо вам!
Недостатков нет
10
Чудово!
Мат-тех база: 
5
Викладач: 
5
Методика навчання: 
5
Результат навчання: 
5
Ціна-якість: 
5
Отзыв о курсе:'HR-менеджер: рекрутинг. Базовый курс'
Елена
, період навчання: лютий 2023 - лютий 2023 (1 міс)
Безумно интересный курс, познавательный и увлекательный. Как только познакомилась с Натальей Просковской - с удивительной женщиной и великолепным педагогом - сразу ж решила попробовать себя в сфере HR. Сейчас смотрю на все из взгляда HR, вижу людей и понимаю их такими, какими они есть, но со своей позиции. Стараюсь использовать инструменты в работе. Очень благодарна всем сотрудникам центра за то, что вы делаете!
Недостатков нет
10
Чудово!
Мат-тех база: 
5
Викладач: 
5
Методика навчання: 
5
Результат навчання: 
5
Ціна-якість: 
5
Отзыв о курсе:'Курс Грумер. Стрижки собак'
Наталі
, період навчання: квітень 2022 - квітень 2022 (1 міс)
Обучалась у вас в прошлом году, в апреле. Курс был отличным, много чего узнала. До сих пор держим связь с преподавателем. Работаю на дому, есть постоянные клиенты. Хочу еще пойти на повышение квалификации. Деньги за обучение и первичные материалы отбила за 4,5 недели. Запомнились первые клиенты и как Аня помогла поверить в себя. Огромное спасибо за опыт, я наконец то нашла свое ремесло, которое приносит и деньги и огромное удовольствие.
Недостатков нет
10
Чудово!
Мат-тех база: 
5
Викладач: 
5
Методика навчання: 
5
Результат навчання: 
5
Ціна-якість: 
5