Анастасія, навчальний бізнес центр

4.8
Рейтинг:9.6
В закладки  4380

Сьогодні Навчальний бізнес-центр «Анастасія» є найбільшим та багатопрофільним навчальним центром в Україні, який пропонує послуги з освіти та підвищення кваліфікації. Ми пропонуємо найвищий рівень якості навчання, сервісу, організації навчального процесу.

Наші курси у Києві отримали акредитацію Міносвіти (протокол ДАК №88). Навчання проводиться за ліцензією Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України АВ №586149. Програми навчання ліцензовані, складені за вимогами ринку праці та мають високий рейтинг за оцінками роботодавців.

Навчальний центр «Анастасія» - це найбільший в Україні центр з підготовки та підвищення кваліфікації спеціалістів з 12 напрямків:

Курси бухгалтерів - це професійне навчання для бухгалтерів-початківців. Курси складаються з теоретичних та практичних занять, проходять у цікавій та захоплюючій формі. Курси бухгалтера допоможуть швидко опанувати перспективну професію. Курси основних бухгалтерів - це курси підвищення кваліфікації бухгалтерів.

Комп'ютерні курси – це комп'ютерні курси для початківців, які бажають пройти навчання роботі на ПК. Навчання комп'ютера проходить у легкій та доступній формі і вже за короткий термін можна добре опанувати всі навички роботи на комп'ютері.

Курси дизайну - це найпопулярніші та найсучасніші спеціальності: курси ландшафтного дизайну, курси інтер'єру, курси веб-дизайну, курси комп'ютерного дизайну та графіки, курси флористики, курси веб-програмування, курси фітодизайну, та багато інших курсів допоможуть вам стати професійним дизайнером. Навчання проводиться у комфортних комп'ютерних аудиторіях.

Фотошкола – курси фотографії для початківців. Захоплюючі, творчі заняття у школі фотографії допоможуть опанувати творчу професію. Уроки фотографії будуть корисні і аматорам, які прагнуть підвищити свою майстерність. Навчання проходить у легкій та невимушеній атмосфері, заняття включають виїзди на природу та місто, а також зйомка у фотостудії.

Школа секретарів – це курси секретарів, курси офіс-менеджерів. Курси офіс-менеджер, а також курси секретаря – це гарний старт для кар'єри молодої дівчини. Навчання включає навчання діловодству, навчання машинопису, навчання роботі на комп'ютері, навчання ведення кадрових справ та багато іншого.

Школа краси порадує вас спеціальностями давно популярними та затребуваними на ринку праці: курси манікюру та педикюру, курси нарощування нігтів, курси перукарів, курси візажистів, курси косметологів, курси адміністратор салону, курси директор салону та інші спеціальності.

Курси ресторанного бізнесу - це кулінарні курси (курси кухарів), курси барменів, курси офіціантів, курси адміністраторів ресторану, курси шеф-кухарів, курси керуючий рестораном.

Бізнес-школа - це курси логістики, курси реклами, курси туризму, курси продажів, курси менеджер з персоналу, курси бізнесу, курси фінансових директорів, курси менеджерів з фінансів, курси адміністраторів готелів, курси керівник готелю, курси маркетингу, курси комерційних директорів.

Школа мистецтв – це сучасна художня школа, де Ви можете навчитися малювати. Навчальний центр пропонує курси малювання олівцем (курси малюнка), живопис. З курси допоможуть опанувати всі навички і техніки малювання.

Школа моди – це курси шиття, курси крою та шиття, курси в'язання, курси вишивки, курси дизайнерів одягу, курси модельєрів, школа моделей.

Курси англійської мови – це сучасні курси ділової англійської. Навчання англійської мови відбувається у доступній та ігровій формі. Знання легко засвоюються. Школа англійської допоможе фахівцям у різних напрямках бізнесу почуватися впевнено із закордонними партнерами чи клієнтами. Курси англійської допоможуть вийти на новий рівень кар'єри.

Школа психології – це сучасні курси психології. Навчання психології допоможе навчитися грамотно керувати колективом (курси психологія управління), допоможе знаходити правильні рішення у конфліктних ситуаціях (курси конфліктології), в особистому житті - побудувати гармонійні та щасливі сімейні стосунки (курси сімейної психології), правильно налагодити стосунки з дітьми чи правильно виховувати дітей (курси дитячої психології), научас ефективно спілкуватися з людьми (курси психологія спілкування) та багато іншого.

Кожен напрямок розвивається і працює на ринку освіти 26 років.

Наші викладачі - талановиті педагоги, фахівці високого рівня з дисциплін, що викладаються, магістри, кандидати або доктори наук, бізнесмени, бізнес-консультанти. Кожен курс – це авторська розробка найкращих викладачів.

Навчання у нашому навчальному центрі – максимум практики. Для проведення занять залучаються викладачі-практики, проводяться консультації щодо кар'єри, відкриття та організації власного бізнесу. Організовано центр допомоги у працевлаштуванні наших випускників, оперативно надається інформація про наявність вакансій, що надійшли від реальних роботодавців.

Закінчивши наші курси Ви зможете знайти роботу, отримати гідну зарплату та покращити свою жити на краще.

Акції та знижки: діє дисконтна програма, знижки студентам та інвалідам, акція «Приведи друга».

Навчальний центр «Анастасія» - це добрий початок вашої успішної професійної кар'єри або прибуткового бізнесу.

vkl

Людмила
, период обучения: февраль 2024 - март 2024 (1 мес)
Чудовий бізнес-центр. Цікаві заняття, чудові викладачі. Дізнались багато нового. Викладач приділила кожному свою увагу. Дуже вдячна центру за прекрасну роботу.
Недостатков нет
10
Великолепно!
Мат-тех база: 
5
Преподаватель: 
5
Методика обучения: 
5
Результат обучения: 
5
Цена-качество: 
5
Ніна
, период обучения: август 2024 - ноябрь 2024 (4 мес)
Хочу поділитися своїми враженнями про центр Анастасія. Займалася у цьому центрі на курсах перукарського мистецтва. Можу написати лише суцільний позитив)) від дівчаток у адміні до викладача. Просто пощастило з усіма) Чудова атмосфера, із групою взагалі пощастило) Спасибі викладачеві, все доступно і ясно пояснює. Рекомендую центр Анастасія!!
Недостатков нет
10
Великолепно!
Мат-тех база: 
5
Преподаватель: 
5
Методика обучения: 
5
Результат обучения: 
5
Цена-качество: 
5
Максим
, период обучения: март 2024 - март 2024 (1 мес)
Закончил курсы японской кухни. Интересный материал лекций и отличная практика. Преподаватель объяснял очень интересно, понятно и с юмором в уместных местах. Спасибо за интересный и познавательный курс.
Недостатков нет
10
Великолепно!
Мат-тех база: 
5
Преподаватель: 
5
Методика обучения: 
5
Результат обучения: 
5
Цена-качество: 
5